022 101 101

Feedback-ul

Despre noi

Compania Avi Clima a fost fondata in anul 2010 si a inceput sa se dezvolte in mod sporit. Succesul companiei se datoreaza faptului ca a fost ales corect brand-ul echipamentelor de climatizare – marca Daikin. Datorita reputatiei constante si a calitatii inalte a produselor, Avi Clima se dezvolta în ritmul companiei Daikin.

Compania Avi Clima este de multi ani recunoscuta in Republica Moldova, ca fiind printre lideri la capitolul mentinerii curateniei si prospetimii aerului in incaperi de diferite destinatii. Deoarece orice spatiu locativ sau commercial are nevoie la rindul lui de climatizare si ventilare, Avi Clima propune cele mai bune solutii.  Aparatele noastre de aer conditionat nu doar pot mentine o temperatura constanta, dar si nivelul de umiditate. Pe lingă toate aceastea, putem mentine aerul proaspat si curat înlaturind bacteriile si alte substante nocive, astfel obtinind cele mai bune conditii de trai si comfort in incapere.

Avi Clima combina ideal tehnica de calitate exceptionala si echipa profesionista.

La fel compania ofera si servicii de instalare si deservire tehnica a utilajului Daikin de ultima generatie. Gratie faptului ca Avi Clima are un asortiment larg de produse, putem propune oportunitati pentru solutionarea oricarei cereri. Compania va propune cele mai bune preturi din Moldova la climatizoare marca Daikin si Cooper&Hunter, brand-uri care au fost desemnate in Sistemul International ca fiind cele mai bune in clasa sa. Avi Clima este distribuitor oficial al brand-urilor ca: Daikin (Japonia), Cooper&Hunter(SUA), LG (Coreea), FabricAir (Danemarca), RuckVentilatoren (Germania).

La fel de importante sunt si sistemele de ventilare, pe care multi nu le apreciaza la justa lor valoare, dar anume de ele depinde calitatea aerului din incapere si cantitatea bacteriilor,alergenilor si prafului. Funcțiiile principale a sistemelor de ventilare este imbunatatirea conditiilor de lucru si odihna, cit si mentinerea sanatatii oamenilor. Sistemele moderne de ventilare corespund tuturor normelor sanitare si sunt montate in cea mai vasta gama de cladiri. Consultantii si inginerii companiei Avi Clima stiu cu precizie de ce aveti nevoie si vor gasi ce mai buna solutie si cel mai potrivit echipament pentru incaperea dumneavoastra.

Acum compania si-a ales un nou drum spre dezvoltare - vinzarea echipamentului frigorific la nivel comercial si industrial.

Specialistii din compania Avi Clima va vor ajuta sa alegeti cea mai potrivita solutie pentru domiciliu sau locul de munca, la fel ofera si un sistem flexibil de reduceri.

Echipa “Avi Clima” este formata din ingineri si tehnici profesionisti cu experienta vasta in domeniul ventilarii si climatizarii. Ei va pot propune in afara de consultatii, montarea utilajului si deservirea tehnica. Angajatii companiei sunt in continua dezvoltare profesionala, regulat frecventind cursuri de perfectionare, organizate de compania Daikin si LG pentru a va putea deservi la cel mai inalt nivel.

Daca aveti nevoie de confort - aveti nevoie de Avi Clima